Πως θα καθαρίσετε τη σχολική τσάντα

Ένα καλό πλύσιμο της σχολικής τσάντας θεωρείται σχεδόν απαραίτητο.

Η πρώτη σας σκέψη είναι σίγουρα το πλυντήριο, αλλά είναι πολύ πιθανό να χαλάσει η τσάντα και να έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλατε.

Επίσης, κάποιες άλλες τσάντες προτείνουν το πλύσιμο στο χέρι, αλλά αν εσείς δεν έχετε ούτε τον χρόνο ούτε την υπομονή, μην ανησυχείτε υπάρχει λύση.

Επιστρέψτε στην ιδέα του πλυντηρίου, αλλά κάντε μία απαραίτητη προετοιμασία. Για να μην προκληθεί καμία βλάβη ούτε στο σακίδιο ούτε στην συσκευή, τοποθετήστε το σακίδιο σε μία τσάντα πλυντηρίου, ενώ μία πολύ καλή εναλλακτική λύση είναι εκείνη της παλιάς μαξιλαροθήκης. Αυτό το κόλπο εξασφαλίζει πως δεν πρόκειται οι ιμάντες της τσάντας να προκαλέσουν κάποια βλάβη στην συσκευή. Χρησιμοποιήστε το πιο απλό απορρυπαντικό που έχετε στο σπίτι σας και μην το παρακάνετε με την ποσότητα. Πριν το βάλετε στο πλυντήριο βεβαιωθείτε δύο και τρεις φορές πως το έχετε αδειάσει πλήρως.

Πριν πλύνετε το σακίδιο ελέγξτε την ετικέτα οδηγιών φροντίδας. Τα δερμάτινα χαρακτηριστικά ή τα λουριά θα μπορούσαν να υποστούν βλάβη εάν πλυθούν στο πλυντήριο, οπότε βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τα βήματα καθαρισμού που συνιστά ο κατασκευαστής.

Διαβάστε επίσης