ΠΑΙΔΙΚΑ & ΒΡΕΦΙΚΑ ΡΟΥΧΑ

Λίγα λόγια για εμάς

Είμαστε ο Νίκος, η Αγγελική και η μικρή Άννα Μαρία και σας καλωσορίζουμε στο χώρο μας με προϊόντα που δοκιμάσαμε και αγαπήσαμε πρώτα εμείς.
Από το παιδί μας για το παιδί σας με πολύ αγάπη και σεβασμό.

Όλα ξεκίνησαν με τον ερχομό της. Μαζί με την μικρή μας γεννήθηκε και μια νέα ιδέα να δημιουργήσουμε ένα πολύ όμορφο χώρο με ποιοτικά και γεμάτα στυλ προϊόντα για το βρέφος, για το παιδί αλλά και για όλη την οικογένεια.

Η αγάπη για το παιδί μας, το μεράκι για δουλειά και το πάθος μας για πρωτοτυπία ήταν μόνο τρεις από τους λόγους που τον Αύγουστο του 2022 δημιουργήσαμε τον δικό μας χώρο στο Χιλιομόδι Κορινθίας. Εντοπίζοντας τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς με συνεχείς νέες παραλαβές κάθε εβδομάδα και ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας, θέλοντας να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας ακόμα και στους πιο απομακρυσμένους προορισμούς της Ελλάδας δημιουργήσαμε με πολύ αγάπη και μεράκι το e-shop μας!

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται διαρκώς (νέες παραλαβές εβδομαδιαίως σε ρούχα, αξεσουάρ) και σκοπός μας είναι να εμπλουτίσουμε με πολλές ακόμα κατηγορίες topaidimou.gr, με ιδιαίτερα brands και εξαιρετική ποιότητα πάντα σε εξαιρετικές τιμές.

Αντιλαμβανόμαστε ότι το πιο σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας μας είναι ένας ευτυχισμένος και ικανοποιημένος πελάτης, επομένως προσπαθούμε πάντα να κάνουμε κάθε εμπειρία αγορών μοναδική.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια βρισκόμαστε στην διάθεση σας από Δευτέρα έως Σάββατο 09:00-13:00 & Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 18:00-20:00, μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στο Facebook, στο Instagram, ή e-mail στο info@topaidimou.gr, διαφορετικά καλέστε στο 27410-98119.

Ελπίζουμε να καταφέρουμε να κερδίσουμε την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη σας ως επισκέπτες!!!

Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη σας!