Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εφόσον δεν είστε ικανοποιημένοι από την αγορά σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Σημειώνουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από την υπηρεσία ταχυμεταφορών στην απόδειξη παραλαβής για τον έλεγχο του εμπρόθεσμου. Μπορείτε να κάνετε αλλαγή προϊόντος, επιστροφή χρημάτων ή έκδοση πιστωτικού. Δεν γίνονται επιστροφές – αλλαγές σε προϊόντα που είναι σε προσφορά. 

Η διαδικασία της επιστροφής είναι απλή και γίνεται πάντα κατόπιν επικοινωνίας με την εταιρεία μας (τηλεφωνικής στο 27410-98119 ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο info@topaidimou.gr). Η διαδικασία αλλαγής έχει ως εξής: Μας αποστέλλετε το προς αλλαγή προϊόν με δικά σας έξοδα αποστολής και με το που θα το παραλάβουμε ελέγχουμε αν πληροί τις προϋποθέσεις. Αν τις πληροί, σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν. Το κόστος αποστολής του νέου προϊόντος ανέρχεται στα 5€ ευρώ και θα σας αποσταλεί είτε με ΕΛΤΑ COURER ή την SPEEDEX.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων για μέρος ή το σύνολο της παραγγελίας. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται πάντα στην τιμή αγοράς του προϊόντος την ημέρα της αγοράς του, αφαιρουμένων: α) τα μεταφορικά έξοδα αποστολής της παραγγελίας, β)τα έξοδα της υπηρεσίας αντικαταβολής (εφόσον επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος τρόπος εξόφλησης. Η κατάθεση των χρημάτων σας θα γίνει εντός 14 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα λάβουμε τα προς επιστροφή προϊόντα και εφόσον αυτά πληρούν τις προϋποθέσεις περί επιστρεφόμενων προϊόντων όπως αυτές περιεγράφηκαν παραπάνω. Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων σε εκπτωτικά προϊόντα.

Η επιστροφή χρημάτων σε τράπεζα εκτός της Πειραιώς υπόκειται σε επιπλέον επιβάρυνση 1.5€ που αφορά σε έξοδα προμήθειας εμβάσματος τράπεζας.

Σε περίπτωση που ζητήσετε έκδοση πιστωτικού, θα σας σταλεί προσωπικό μήνυμα με κουπόνι που θα αντιστοιχεί στο ποσό των επιστρεφόμενων χρημάτων και με τα έξοδα της επιστροφής να επιβαρύνουν εσάς.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη. Αυτό σημαίνει:

 • Να μην έχουν φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν(δε γίνονται αλλαγές σε σκισμένα, χαλασμένα ή σπασμένα προϊόντα)
 • Να είναι σε άριστη κατάσταση.
 • Να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν(απόδειξη, τιμολόγιο, κάρτα αλλαγής).
 • Δεν γίνονται αλλαγές σε είδη που έχουν έκπτωση ή είναι σε προσφορά
 • Προκαταβολές για προϊόντα κατόπιν παραγγελίας, δεν επιστρέφονται.
 • Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε προϊόντα που δεν κρατούνται στο απόθεμά μας και έρχονται κατόπιν ειδικής παραγγελίας για τον πελάτη.
 • Τα προϊόντα πρέπει να είναι στην αρχική τους συσκευασία τους με τα καρτελάκια τους.
 • Αλλαγές γίνονται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, βάση των συνοδευτικών παραστατικών (απόδειξη, τιμολόγιο, vouchercourier).Απλά μας ειδοποιείτε είτε τηλεφωνικά είτε με mail στο info@topaidimou.gr
 • Δεν γίνονται αλλαγές χωρίς τα παραστατικά αγοράς (απόδειξη, τιμολόγιο, κάρτα αλλαγής)

Αν τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, μπορείτε να το αποστείλετε για αντικατάσταση. Σε διαφορετική περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

Επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων

Σε περίπτωση που με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του topaidimou.gr αποστάλθηκαν προϊόντα ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, με κακή συσκευασία τότε το topaidimou αναλαμβάνει την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος της επιστροφής καθώς και τα έξοδα επαναποστολής. Προκειμένου να διαπιστωθεί ότι το προϊόν είναι ελαττωματικό θα πρέπει να μας αποστείλετε email με φωτογραφίες του προϊόντος προκειμένου να ελεγθεί από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας. Εάν μας αποστείλετε το προϊόν χωρίς να τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν εσάς και επιπλέον η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης της παραλαβής του.

Για την επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων θα πρέπει να επικοινωνήσετε μέσω email στο info@topaidimou.gr ή μέσω τηλεφώνου στο 27410-98119 για να πάρετε σχετική έγκριση και οδηγίες για τον τρόπο αποστολής του ελαττωματικού προϊόντος ώστε να μην επιβαρυνθείτε με επιπλέον έξοδα.

Αντικατάσταση του προϊόντος μπορεί να γίνει εφόσον εξετασθεί και επιβεβαιωθεί το σφάλμα από τον κατασκευαστή – εισαγωγέα και δεν προέρχεται από κακή χρήση του καταναλωτή ή παραβίαση των οδηγιών χρήσης, με προσκόμιση της συσκευασίας προϊόντος και της απόδειξης αγοράς του

Τα μεταφορικά επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος επιβαρύνουν την εταιρεία μας. Σε περίπτωση που ένα προϊόν επιστραφεί σαν ελαττωματικό και διαπιστωθεί η αρτιότητα του, τα μεταφορικά και της επιστροφής και της δεύτερης αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την αποστολή του προϊόντος με την αποστολή email στην διεύθυνση info@topaidimou.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 27410-98119. Σε περίπτωση που η ακύρωση γίνει μετά την αποστολή της παραγγελίας επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής και επιστροφής.

Διαδικασία επιστροφής :

 1. Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 27410-98119 εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος.
 2. Διαλέξτε αν και με τι θέλετε να αντικαταστήσετε το επιστρεφόμενο προϊόν
 3. Μας επιστρέφετε το προϊόν που δε θέλετε στη διεύθυνση Παλαιά Εθνική Οδός Κορίνθου Άργους, Χιλιομόδι Τ.Κ 20008 φροντίζοντας να είναι συσκευασμένο με κάποιο τρόπο ώστε να μη καταστραφεί κατά τη μεταφορά, με όλα τα σχετικά συνοδευτικά έντυπα (απόδειξη λιανικής/τιμολόγιο)
 4.  Μόλις το παραλάβουμε ελέγχουμε την αρτιότητά του και προχωράμε στη αποστολή του νέου ή στην επιστροφή της αρχικής αξίας της παραγγελίας σου με τον ίδιο τρόπο που είχε γίνει η πληρωμή της.
 5. Τα μεταφορικά αποστολής του νέου αντικειμένου επιβαρύνουν τον πελάτη (+5€ )

Μπορείτε επίσης να επιστρέψετε ο ίδιος το προϊόν στο κατάστημα μας και να εξαργυρώσετε επιτόπου την αλλαγή σας.

Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή παράπονο , μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@topaidimou.gr ή στο τηλέφωνο 27410-98119 και θα φροντίσουμε να σας βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.

Ωράριο λειτουργίας καταστήματος :

 

Δευτέρα -Τετάρτη- Σάββατο 09:00- 13:00

Τρίτη- Πέμπτη- Παρασκευή 09:00- 13:00 & 18:00- 20:00