Για παραγγελίες άνω των 59,00 € τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ

Για παραγγελίες έως 59,00 € τα έξοδα αποστολής είναι 4,30 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

Η εταιρεία μας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 1-3 εργασίμων, εκτός απροόπτου ημερών (Δευτέρα έως Σαββάτο)

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται σε συνεργασία με την εταιρία ταχυμεταφορών και ΕΛΤΑ COURIER & SPEEDEX και παραδίδονται σε 1-4 εργάσιμες ημέρες . (Λόγω φόρτου εργασίας των υπηρεσιών courier ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις.)

Ο χρόνος παράδοσης για τα Courier είναι αυτός που μας δίνεται από τις αντίστοιχες υπηρεσίες και δεν ευθυνόμαστε για τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν.

H εκτέλεση της παραγγελίας για τα διαθέσιμα προϊόντα γίνεται εντός 12-24 ωρών (εκτός απροόπτου) και σε αυτή θα πρέπει να προστεθεί ο χρόνος αποστολής.

Στα νησιά ή τις δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να καθυστερήσει 1-2 ημέρες παραπάνω, αναλόγως δρομολογίων πλοίων ή/και μεταφορτώσεων. Οι παραπάνω παραδόσεις τηρούνται αναλόγως διαθεσιμότητας και εκτός ανωτέρας βίας (πχ απαγορευτικό στα λιμάνια, απεργίες, ακραίες καιρικές συνθήκες κ.λ.π.)

Για τα προϊόντα που η διαθεσιμότητά τους είναι «ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» ή «ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ» και με την προϋπόθεση ότι αυτά μπορούν να παραγγελθούν από πλευράς μας, ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 4-12 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Σάββατο).

Επιπλέον, μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας και να παρακολουθείτε την διαδικασία της αποστολής σας με τον αριθμό Voucher που θα σας σταλθεί με προσωπικό e-mail ή με SMS στο αριθμό τηλεφώνου που θα μας δηλώσετε.

Αναζήτηση Αποστολής για

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 27410-98119 ή στείλτε μας e-mail στο info@topaidimou.gr