Μπορείτε να πληρώσετε για το προϊόν/-τα που επιθυμείτε να αγοράσετε με τους εξής τρόπους:

  • Πληρωμή στο κατάστημα
  • Πληρωμή με Χρεωστική
  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό 
  • Αντικαταβολή
  • Πληρωμή στο κατάστημα :

Πληρώστε στο κατάστημα μας είτε με μετρητά είτε με χρήση της χρεωστικής σας κάρτας στην οδό (Παλαιά Εθνική Οδός Κορίνθου- Άργους, Χιλιομόδι)

  • Με Χρεωστική : ( VISA / MasterCard / American Express / Maestro ) 

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής την Χρεωστική / Πιστωτική κάρτα σας, η παραγγελία σας ολοκληρώνεται την ίδια ημέρα, ώστε να έχετε κοντά σας τα προϊόντα σε 1-4 ημέρες.

 

  • Με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό :

Μπορείτε να καταθέσετε τα ποσό τις παραγγελίας σας στον λογαριασμό της εταιρίας μας από το φυσικό κατάστημα της τράπεζας σας ή με την ηλεκτρονική διαδικασία e-banking στους παρακάτω λογαριασμούς:

 

Τραπεζικός λογαριασμός EUROBANK
IBAN:
GR7702601120000750201649818
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

Σε περίπτωση εξόφλησης με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να αναγράφεται στην αιτιολογία το Ονοματεπώνυμό σας και τον Αριθμό παραγγελίας.

Μετά την πραγματοποίηση της κατάθεσης για άμεση ολοκλήρωση της παραγγελία σας μπορείτε να ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 27410-98119 ή να μας αποστείλετε το αποδεικτικό με e-mail στο : info@topaidimou.gr

Μόλις επιβεβαιώσουμε ότι η πληρωμή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία, άμεσα θα ξεκινήσει η επεξεργασία της παραγγελίας σας ώστε να έχετε κοντά σας τα προϊόντα σε 1-4 ημέρες.

Σε περίπτωση αποστολής της πληρωμής από άλλη τράπεζα, να τσεκάρετε “έξοδα εντολέα” διότι το έμβασμα καταλήγει σε μας με μικρότερη αξία και δεν είναι εφικτό να εκτελεστεί η παραγγελία σας μέχρι την πλήρη εξόφληση της.

  • Με Αντικαταβολή :   (Εντός Ελλάδας)

Τα προϊόντα έρχονται στον χώρο σας ανεξαρτήτως προορισμού και στη περίπτωση αυτή χρεώνεστε αυτόματα από το σύστημα με + 2 € που είναι το κόστος διαχείρισης της αντικαταβολής.

Η πληρωμή γίνεται με την παραλαβή του δέματός σας από τις εταιρείες ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε EΛΤΑ COURIER & SPEEDEX.